Sunday, August 5, 2012

Herbalife is Not About Direct Selling But It is Direct Sharing!!!

Assalamualaikum and salam sayang!

Woooowwwww...tanpa disedari aku telah berpuasa selama 16 hari dengan bersahur bersama pakcik shake atau nama glam dia F1 beserta secawan aloe sahaja. Kawan-kawan rumah aku bangun pukul 4.30pg masak tang tung tang... aku cool jer bangun pukul 4.00pagi siap solat dan mengaji sampailah pukul 5.15pg baru pergi masuk dapur and buat shake serta aloe dalam masa 5minit sahaja!!! Alhamdulillah... bertenaga untuk pergi ke sekolah dan mengajar dengan bersemangat. Kawan-kawan yang makan nasi makan itu makan ini sewaktu bersahur, pukul 10pg dah mengadu lapar....ish..ish...ish... Orang Herbalife steady jer...hehehe...

Okay lah aku nak story dengan korang sikit tentang satu hari bersahur bersama family aku. Ayah and Aunty seboklah bersiap-siap kat dapur panaskan lauk, buat air panas, kuih dan sebagainya. Then dah prepare semua, diaorang panggillah aku turun makan. 10 kali panggil aku tak turun-turun sampailah lagi 15minit nak habis waktu, aku turun sediakan shake dan aloe dalam masa 5minit sahaja. Minum, then ambil 400ml air kosong, dah sudah...terus ready untuk solat subuh. Ayah and Aunty pujuk aku untuk makan. Biar betul anak aku ni minum air jerrr...mereka sangat sangat risau kalau-kalau aku pengsan ke dan sebagainya.

Okay, let me tell you guys, kepada makcik-makcik pakcik-pakcik, ayah-ayah dan ibu-ibu sekiranya anda mendapati anak-anak anda sama macam spesies saya ni hehe...i mean dia juga pengguna produk Herbalife, sebenarnya fakta yang anda perlu tahu ialah, 400ml shake > yg diambil oleh anak-anak anda sudah merangkumi sukatan makanan yg dicadangkan oleh doktor dalam piramid makanan tersebut....cukup kandungan karbohidrat, protein, kalsium, dan semualahhhhh...

WOOOOOOWWWWW AMAZING kan kan kan!!!

 

Sama dengan sebotol shaker di bawah ini !!!Dannnn... saya tak pernah pengsan pun sepertimana yg ayah saya selalu cakap, hahhhh... kau minum air je ni, nanti pengsan ayah tak tau...syukur alhamdulillah dah 16 hari puasa bersama shake tak pengsan dan pening malah rasa sihat dan cergas!!!! ...=,) 

TAK PERCAYA??? EMMM CUBALAH SENDIRI!

Semua pengedar herbalife ialah pengguna produk herbalife!!!


Satu lagi fakta yang anda perlu tahu ialah, semua pengedar Herbalife ialah pengguna Herbalife. Sebelum kami suruh orang lain jaga kesihatan mereka, kami mengutamakan diri kami dahulu dengan mencuba keberkesanan produk ini...Afterwards, kami share dengan orang lain apa yang kami rasa setelah kami menggunakan produk ini. That is why i'm telling you that WE ARE DIRECT SHARING NOT DIRECT SELLING. 

Sebab itu juga, kami tidak akan dan tidak pernah memaksa siapa-siapa untuk membeli produk Herbalife. Customers kami, yang membeli produk daripada kami ialah mereka yang sangattttttt TERUJA dengan perkongsian kami tentang produk luar biasa ini!!!! 

Mereka di bawah ini ialah distributor Herbalife dan mereka juga merupakan pengguna tegar Herbalife =,)

THE MORE YOU SHARE THE MORE YOU GET =)


Berat badan dah turun 6kg, Tiada period pain 


Disebabkan keyakinan kami terhadap produk ini, maka kami bersatu menjadi satu team bekerjasama dengan misi yang sama untuk menyebarkan kehebatan nutrisi Herbalife ini...Here we are =)

Selepas menggunakan produk Herbalife, ceeehhhhh mereka mereka telah pandai bergaya nampaknyaaa hehe...


Oleh sebab kami pemalu... maka, gambar kami jadi kecik hehe...

Thank you Allah, Thank you Herbalife, and a Big thankssss forever to my sponsor Adik Zharif.


Nak jadi seperti kami juga? Ingin Ubah Gaya Hidup Anda? 
Ask Me How???


Boleh inbox saya di 
http://www.facebook.com/annfairoz
atau hubungi saya di
013-4695255


No comments: